Logo Hartis Natuursteen

Sierlijsten

Of het nu een oud kasteel is dan wel een moderne woning, een randje natuursteen werkt het perfect af. Vaak in arduin, maar een witsteen zeker ook een betrouwbare keuze. Strak afgewerkt of verouderde look.

Infra

Bruggen, pleinen, wegen,… worden al eeuwen lang gemaakt uit natuursteen. Dus ook nu nog steeds de beste keuze voor je oprit, terras,…

Gevels

Een gevelbekleding uit natuursteen is tijdloos en duurzaam. Door de mechanische bevestiging kunnen platen altijd eenvoudig gerecupereerd worden. Mogelijkheden zijn eindeloos: steensoort, afmetingen, afwerkingen, plaatsingspatroon,…

Plinten

Natuursteen is de ideale methode om basis van je gevel te beschermen en accentueren. Vaak maken we dit uit arduin, maar graniet, travertin, witsteen,… kunnen je project net die extra touch geven!

Dorpels

Onder een mooi raam hoort een mooie dorpel. Dit kan in arduin, maar daarnaast zijn er nog zoveel andere mogelijkheden zoals graniet, witsteen, travertin, terrazzo,… Meest courant is een geschuurde afwerking, maar waarom niet eens gestraald of manueel gekapt?